tiistai 7. lokakuuta 2014

Voittajafiilis!


Popin välikausivaatteet on ihan POP!<3

Kovasta kivusta selvitty ja se unohettu. Oli vaikia lukia aamunen teksti. Hyvin ne aivot vaan kamaluudet unohtaa. Haettiin Lilia aikasin tarhasta ja lähdettiin Vaarilaan. Lilia aamuyöllä (Lilia heräs tähän päivään puol neljä!) alko, että "Mamman tykö!" niin pitihän se lähtee Mamman ja Vaarin tykö. Samalla Essi sai Eepin vaatteet ja päästin niistä osaa kokeilemaanki. Eepi anto pukia ja riisua ja nauro, kun kuvasin. Wautsi mikä linssilude <3 Hetken päästä huomattiin Eepin poskissa ja leuassa punaset läntit. Tunti ennen kuin vaatteita kokeiltiin ystävä puhelimessa sano pesevänsä aina kaikki nextin vaatteet ennen käyttöä, koska niistä tulee lapselle punasia näppyjä. Itehän oon huono lastenvaatteita pesemään ennen käyttöä, noloa, mutta meille ei koskaan mistään ole mitään tullutkaan. Eikun kaikki paidat koneeseen ja toiv myrkyt lähtee.





Koulukiusaaminen

Nyt ylen A2: Koulukiusaamis-iltaa kattelen ja rohkeita ihmisiä on studiossa. Ite en ainakaan vielä olisi valmis kirjottamaan julkisesti omasta kiusaamisesta yksityiskohtasesti ja kuinka kamalaa se oli ja millaset jäljet jätti. Yks poika on anteeksi kiusaamistaan pyytäny, mutta tytöt ei. Ehkä ne tytöt ei sitä ees tajunnu. Se on niin raadollista, mitä ihan pienetkin teot ja sanat voi toiselle tehä. 

Kun menin kesätöihin torille, kysyin äitiltä, että mitä teen jos mun kiusaaja tulee asiakkaaksi. Päädyttiin siihen, että voin kieltäytyä palvelemasta. Joka päivä sitä ootti millon joku kiusaaja eksyy mulle asiakkaaksi. Nytki tätä kirjottaessa syke nousee ja sydän pamppailee. En tiiä oisko musta sillon ollu siihen tai oisko nytkään, että oisin kieltäytyny palvelemasta. On hullua miten tiettyjä ihmisiä vieläkin "pelkää" vaikka koittaa päästä niiden yläpuolelle.

Toivon syvästi, etten oo koskaan kiusannu ketään tietämättäni ja aiheuttanu jollekkin pahaa oloa. Jos oon, haluan sen kyllä tietää ja pyytää ANTEEKSI! <3

Loop
Time 23:06
Cals 2021
Step 5878 
 

6 kommenttia:

  1. Olet kyllä ihailtavan rohkea kun uskallat puhua tällaisista asioista :). Tuo kiusaamisilta oli ihan huippu ja toivonkin, että monien silmät aukeaisivat kuinka kauheaa se on kun kiusataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiusaamista vähätellään liikaa, jospa pikku hiljaa silmät alkas avautumaan. Rauman Lukko alottanu ison kampanjoinnin kiusaamista vastaan! :)

      Poista
  2. Tosi kivoja nuo Eepin uudet vaattet :). Tuo kiusaamis ilta sai kyllä omatki kiusaamisjutut mieleen ja toivottavasti kenenkään sitä ei tarvis käydä läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näytti vielä paremmilta päällä, mitä tilatessa aattelin!
      Kiusaamista vähätellään vaikka todella monet on joutunu kiusatuiksi jossakin vaiheessa :(

      Poista
  3. Oon kans kuullu, että noista vaatteista tulee näppyjä, mutta siitä huolimatta tosi kivoja!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhia, kun jo sovittaessa tulee. Pittää vaan pestä noi kaikki nextit ennen käyttöä :) kiitti :)

      Poista