maanantai 27. lokakuuta 2014

Maanantai kuvin

Aamupäikkäreiden jälkeen otin esille yhen aarrearkuistani. Askartelupaperit <3 Lilian synttäri askarteluja alottelin, mutta Peetu oli toista mieltä asiasta.


Harjoteltiin sitten Peetun kanssa tutin syömistä, jos se auttas että saisin vähä askarrella. Mutta ei! Ja on tuo mini tuttiki vaan, kun ei olla isompaa hankittu turhaan kaappiin.


Harjoteltiin me pullosta syömistäki, että perjantai menis paremmin, mutta ei ei. Mutta eipä Liliakaan osannu siitä syyä, eli se pullo on hankala. Oliki se niin hankalan näköstä, että imetys siihen verrattuna kaikkine imuotteineen heleppoa ko mikä :)

Käytiin koko porukka sitten tuolla tuulessa kävelyllä. Lilialla oli eka kertaa uus pinkki heijastinliivi päällä. Takasi tullessa oli jo ihan pimiää. Ja takasi tullessa tuntu, että kohtu tai joku repiää. Saapa nähä minkälainen huominen on.


Vihdoin ehtiin laittaa ulos valot <3 Nyt siellä näkkeeki jottai ja niin ihanat! 


Ja lopuksi herkkuhimoon, nopia ja helppo suklaakakku mikrossa. 



Loop
Unohin päivittää ja
vanhassa ajassa eli tunnin eellä,
joten vuorokausi vaihtu ennen
kuin näin tuloksia :(

1 kommentti:

  1. Hah ihana tuo tuttikuva! :D. Noista valoista tuli tosi kivan näköset, meillekki pitäs laittaa lissää noita kuhan ehtii! Taidan tietää mitä meilläki syyää huomenna iltapalaksi :P.

    VastaaPoista