sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Poppia pakettiin

Aikamoinen toiminnan päivä ollu. Vähä myöhässä lähti kyllä käyntiin pääkivun vuoksi, mutta mistään ei myöhästytty. Ville ja Lilia ehtii aamulla touhuta vaikka ja mitä ennen kun herään saati pääsen ylös sängystä. Onni tollanen aamuvirkku mies <3

Lunta oli tullu sitte iha reilusti ja aamulla sato vettä, niin ai että oli makia ilima. Sannoin Villelle eilen, että lumet sullaa, nii ei tarvi kolata. Ois ehkä ollu hieman kivempi, kun ei ois tarvinu tarpoa varmaan viistoistasenttisessä hangessa. Liliahan ei suostunu käveleen ollenkaan. Ees taas muutaman kerran käveltynä, istuin autossa Uggit läpimärkänä, sukat märkänä, hiukset märkänä ja takki märkänä. Ville puhisti autoa ulkona, laitto peräkärryä ja puhisti senki vielä. Ville oli vähä enempi märkä.



Oulun Jätekeskus oli aikamoinen. Mentiin Lilian kans kattomaan, mutta Lilia halus takas autoon ja täytyy myöntää, että ittiäki hirvitti se paikka. Mutta säälitti, että Ville yksin siellä suhmura sateessa tyhjentää kärryä, nii menin avuksi. Enkä ees tippunu sinne jätteitten sekaan. 180kiloa sinne jäi.

Mamma halus viettää hetkisen Lilian kanssa, niin Lilia jäiki vaarilaan ja me lähettiin käymään Popilla! Saatiin ekat joululahjat ostettua ja joulukalenteriinki muutama luukku. Oon aikas mielissään.


Ois ollu paljon ostettavaa, mutta en raskinu. Ville oli kauhuissaan, kun kuuli kassalla loppusumman. On paljon fiksumpaa käyä ilman Villea shoppailemassa. Mutta Ville löysi ihanan pipon Peetulle. Oon ollu niin hyvä äiti, etten oo muistanu ostaa kunnon pipoa poikaressulle. On sitte menty merinovillasella vauvan myssyllä ja sit vähä kylmemmällä siihen perus popin pipo päälle. Mutta nyt on pipo asiat kunnossa.

Peruspipo mustavalkoisena, merinovilla kypärälakki ja Villen valitsema tupsupipo. En tiiä miten onnistuin ottaan kuvan niin että värit vääristy. Oranssi on tuo pipon raita.


Mummulassa syötiin mummun hyviä ruokia ja mun piti vähän nukkua. Shoppailu reissulla alko heittään päässä, silmät oli hankalan tuntuset ja tuntu että lähtee jalat alta millon vaan ja pääkipu paheni. Mummulassa en sitte ennää pysyny herreillä ja kipu paheni lissää. Se nukkuminen on tosi tärkeetä, mutta kun ei meinaa muka ehtiä.

Ville ja Lilia lähti vielä illalla käymää Villen vanhemmilla. Lilialla oikee mummupäivä, kun näki Mammaa, Vaaria, Mummua, Ukkia, Mummua ja Pappaa. Veljeni tuli teippaan työtason loppuun ja ajattelin, että se onnistuu hyvin kun Lilia ei oo kotona, nii pystyn ite opetteleen teippaamisen. No Peetuhan keksi sitten, ettei tosiaankaan nukuta eikä kelpaa kuin äitin syli. Mutta saatiin teipattua, opin jotaki, onnistuin ja innostuin. Tästä se uus harrastus lähtee ;) Ja postaus on aiheesta tulossa!

Peetun kiukku loppu, kun ihana isosisko tuli kottiin.


Illalla tai siis yöllä vielä vähä herkkuja ja Iholla jaksoja. Haluan muuttaa Eskon, Karkin ja Fiinun luo <3 Voi ihanuudet! En oo oikee koskaa välittäny mistää teevee hahmoista tai näyttelijöistä, mutta noi vaan on niiin ihania!

Kokista, papayaa, cashewpähkinöitä ja kuivattuja omppuja tummasuklaa kuorutteella, nam!

Loop
Ei tietoa, kun vuorokaus ehti vaihtua :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti