maanantai 6. lokakuuta 2014

Vaatteita Nextiltä

Haverinen kävi nakkaamassa odotetun paketin! Meni tavallista kauemmin paketin tulemisessa, siis viikko peräti. Yleensä, jos tilaa maanantaina, niin voi olla jo keskiviikkona paketti kotona. Sain ihanan tehtävän siskolta. Piti shoppailla siskon pojalle uusia vaatteita ja sehän mulle passas. Tilasin nextiltä ihania vaatteita ja vielä ihanempia ne oli livenä. Koot vaan hieman mietityttää, kun näyttää niin pieniltä vaikka on 2-3y ja Eepi on 1,5v.



Sitte vielä ompelijalta yhet baggyt. Ja katotaa miltä vaatekaapin sisältö alkaa vaikuttaan. Hullut Päivät alkaa keskiviikkona, niin sieltä täytyy kans vähä kattella. Jännäähän tässä oli se, että Essi luotti mun makuun ja näki nää vaatteet vasta äsken kuvan välityksellä. Ihanaa, kun luottaa mun makuun <3 Ja tilailin silleen, että Peetu sitte käyttää kyllä. En oo koskaa nextille palautellu, nii en tiiä miten se toiminee. 

Lilialle tilasin vaan kahet leggarit. Mutta uutta tilausta pittää tässä laittaa, kunhan nään mikä laatu noissa housuissa on. Paidoissa, mekoissa, huppareissa ja leggareissa on ollu tosi hyvä laatu. Tällä hetkellä vaan kaikki collarit meillä menny nyppysiksi ja en voi sietää nyppysiä vaatteita. Täydellisten collareiden etsintä jatkuu!

 
Nää leggarit oli paljon ihanemmat livenä, ko osasin kuvitella! Mutta se että tuleeko niitä käytettyä ja näyttääkö ne yökkärihousuilta, on toinen juttu. Nyt alkaa olleen pääkipu sitä luokkaa, että äkkiä sänkyyn pitkälleen, että ehtii hetken levähtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti