keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Imetysviikko: Imetyksen helppous

Kun alku vaikeuksista selvittiin, on imettäminen ollut helppoa. Vaatteet on suurinongelmani. Vauvan kanssa on kaikki jotenkin helpompaa ja luonnollisempaa, kun imettää. On hyötyä, että Lilian kanssa imetys ei onnistunut kunnolla, niin on vertailu pohjaa ja kokemusta.

Öisin on helppo laittaa vaan tissi suuhun ja jatkaa unia. Välillä vaihan puolta ja saatan siirtää Peetun sivuvaunuu, jotta voin nukkua mahallaan leviästi. Ville ei tiiä yöllä Peetusta mitään eikä mulla oo tarkkaa tietoa paljonko yöllä syödään. Mun väsymyksen kanssa oon yöllä niin koomassa, että en muista heräämisiä. Reagoin Peetun ähinään jo, joten kukaan ei herää kunnolla.

Mihin vaan lähteminen on helppoa, kun vaan nappaa harson ja vaipan mukaan. Missä vaan voin ruokkia Peetun eikä tarvii ettiä maidon lämmityspaikkaa/pullon pesupaikkaa. Oon niin ylpee imetyksestä, että imetän ihan missä vaan.

Itkun ja kätinän alkaessa, voin helposti ja nopeasti tarjota maitoa. Maitoa ei mee hukkaan, ehkä vähän heruu ohi, mutta todella vähän. Ei tarvi miettiä millon laitoin maitoa pulloon ja lämmitinkö ja voisko sitä vielä tarjota uudestaan.

Peetu parin viikon ikäsenä

Ei oo tullu stressiä, että Peetu söis liian paljon maitoa vaikka meillä imetys välit ollu 15min-4h. Toisaalta, ei taas ole mitään hajua minkä verran Peetu syö.

Maito ei lopu kesken ja kaupat kiinni josta saa sitä oikeeta korviketta. Lilialle halusin antaa vaan Tuutia tai Arlan luomua, mutta joskus piti tyytyä Nanniin, kun siwasta/apsilta ei noita saanu.

Rahaa säästyy tai sitten ei, kulutan omiin herkkuihin varmasti enemmän rahaa mitä korvikkeet maksais.

Ei tarvi pestä ja steriloida pulloja.

Äidinmaitokakka on iisiä kamaa, samoin kuin puklut ei haise miltään.

Oon menny imetyksestä ihan sekasin ja ylistän vaan sitä. Kaikille raskaana oleville haluan kertoa kuinka helppoa se on. Ja kuten huomaatte, se on helppoa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti