torstai 9. lokakuuta 2014

Pompin paketti saapui



 
Eipäs tarvinukkaan kauan oottaa. 27.9. kutsut ja eilen sain vaatteet.  Ja onhan ne ihania ja ihanan tuntosia. Pelkän tuntuman vuoksikkin vois vaan ostella. Liliaa ei tarhapäivän jälkeen voi alkaa pukemaan ja riisumaan ja pukemaan ja kuvaamaan, joten täyty tyytyä pelkien vaatteiden kuvaamiseen.


Untavatakki, jossa untava ei oo eläinperäistä, ja huivit. Kaulalla oleva 100% villaa. Huivit kyllä ostin niinku ittiäni aatellen. Kätevän isoja, varsinki nyt kun imettää ja on isokaula-aukkosia paitoja. Ei oo tissivako näkysällä ja vähä antaa suojaa imettäessä, kun joitaki se saattaa häiritä. Pipo ja hanskat vielä uupuu, samoin kuin toppahousut.


 

Vasemmassa yläkulmassa oleva leijonapaita ja vieressä oleva karhupaita on Peetulle jemmaan. Oli niin ihania, että oli pakko ostaa. Harmaat baggyt on poikien mallistosta, mutta eiköhän ne sovi tytöillekki. Vielä en oo päässy kokeilemaan. Viininpunaiset baggyt on Kappahlin, poikien mallistosta nekin ja istuu niiin hyvin Lilialle. Ainoo mekko jonka ostin, oli jo tännää tarhassa päällä. Ja tuo materiaali, aah <3 Oravan kuva on bodyssa ja alla myös body. Luomupuuvillaa ja niiin ihanan tuntusia! Aluvaatteena ihan loistavia.

Mutta missa on meijän tylliunelma? Ihan varmasti sen tilasin! Pitää hieman selvitellä oliko ne loppu vai enkö oo ees tilannu. Ihan hyvin voi olla mahdollista, että oon vaan ajatellu tilaavani.

Jospa viikonloppuna sais Lilialle vähä soviteltua näitä ja saisin tänne kuviakin. Niin ja kuvan sukkikset on henkkamaukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti