perjantai 24. lokakuuta 2014

Pizzaperjantai

Hoidettiin viikonlopun siivoushommat tännää parissa tunnissa, huh hei. Autotalliin mahtuu taas sisälle ja peräkärry täynnä kaatopaikkatavaraa. Mutta kyllä helpottaa kun tietää, ettei siellä oo kaaos ja löyty vähä hukassa olleita tavaroitaki. 

Aamusta maalasin hyllylautoja valkoseksi ja ne pitäs vielä uusiksi maalata, mutta oon taas niin kipiä, ettei voi kuvitellakkaan. Aamulla ja päivällä olin niin hyvässä kunnossa ja touhusin täysillä, mutta sitten kipu taas muistutti todellisuudesta.

Koko perheen voimin tehtiin pitsaa iltasella. Lilia napsi paprikoita ja me salaa käytiin karkkipussilla. Mietittiin siinä sitten, että ei kyllä muisteta, että omat vanhemmat ois koskaan syöny karkkia tai ostanu ees karkkipäiväksi itelle karkkia. Ovat vissii onnistuneet salaa syömään. Asia täytyy tarkistaa. Muistan, kun lapsena katsoin yhtä tv-sarjaa missä eräs mies söi aina karkkia, mietin että vähän siistiä kun aikusena voi syyä karkkia ihan millon ite haluaa. Ja suurinpiirtein jokapäivähän sitä tuleekin syötyä.

Gluteenitonta pizzaa ite tehtynä. Täytteinä tonnikala, jauheliha, paprika, tomaatti, ananas ja Villellä meetwursti.
Lilia lumottiin hetkeksi Risto Räppääjällä. Liikkumatta hiljaa tuijottaa ja välillä tanssii. Käsittämätöntä! Pittää ehkä hankkia toinenki räppääjä leffa, ettei tuota samaa joudu enää kolmatta kertaa kattomaan. Pikku kakkosta tai mitään muita ei jaksa kattoa puolta minuuttia pitempään. Teletappeja kattoessakin puhhuu kokoajan. 

Huomiseksi suunnittelin, että jos olisin niin kunnossa, että jaksaisin aamusta lähtee liikenteeseen, nii mentäs käymään Zeppeliinin Polarn o. Pyretillä, kun julkastaan uus mallisto. Kaatopaikan kautta shoppaileen ja sitten mummulaan syömään, mutta saa nähdä. Mun vointia, kun ei eteenpäin tiiä ees viittä minuuttia. Jos kuitenkin tässä kohta pääsisin nukkumaan, niin vois olla mahollisuuksia.

Huomenna laitan kyllä terassinkaiteeseen ulkovalot! Saa vähän valoa pihaan. Vaikka nythän on niin kaunista, kun lunta tupruttanu koko päivän, mutta kun se lumi on jo sunnuntaina viimestään poissa ja pimeys taas täällä. Haluan valoja ja joulu tunnelmaa!

Pitäsköhän pitää pikkujoulut?!

P.S. en jaksa tän kivun kans tarkistaa kirjotusvirheitä :(
Loop
Time 21:17
Step 7154
Cals 1969
(näyttääkö tää ihan oikein,
kun oon kuitenkin  tännää touhunnu
ihan kunnolla? :/)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti