maanantai 13. lokakuuta 2014

Maanantai

Lilia oli puol kuus aamulla lähössä tarhaan. Vähä turhan aikasin. Mitä lie ovat aamun täällä Ville, Lilia ja Aapo touhunneet. Mun oli pakko nousta Villen lähtiessä töihin puol seiska. Oltii niin reippaita, että käytiin Lilian kans suihkussa. Lilia inhoaa ja pelkää suihkua. Se on semmonen pieni operaatio aina, koska en mää kiljuvaa lasta sinne suihkun alle voi viiä. Mutta hienosti se meni ja hiuksetki pestiin Dermoshopin lasten shamppoolla, jes! Lilia siis aivan kunnossa! <3

Ville huikkas lähtiessä, että ulkona on pakkasta ja tiet jäässä. Menin iha lukkoo, että pakkasta! Puin sitte Peetulle toppapuvun päälle ja siitähän se riemu repes. Oli fiksua pukia eka Peetu ja alkaa sitte pukemaan Liliaa joka pukee itte. Meni vähä huudoks aamu ja matkalla tarhaan tajusin, että Lilian laukku on kotona. Siellä oli myös kinttaat ja vaihtovaatteet. Meillä ei oo tarhassa mtn vaatteita, ko en mää siellä voi pittää mittää, koska saatan haluta laittaa just sen vaatteen Lilialle päälle mikä on siellä tarhan lokerossa. Kaikki siis kulkee mukana ja yleensä katon, että on vaihtaa housut/sukkikset/paita/mekko silleen, että kaikki mätsää. Eli laukussa on ihan hyvin vaatetta.

Kyssyin tarhassa, että pärjääkö ilman että tuon, niin sanovat pärjäävänsä. Mutta ei antanu sydän periksi ja vein laukun naulakkoon, ettei tarvi tarhan vaatteita pukia Lilialle. Oon siis tosi turhamainen näitten vaatteitten kans. Mut ne on mulle tärkee harrastus, toisilla se tärkee harrastus on juoksu.

Oli tarhassa mietitty, että kukahan se Aapo on, kun oli niin paljo Lilia siitä puhunu.

Nyt tämän koiran myötä päätin alottaa pikku hiljaa itteni kuntouttamisen. Mulla kun siis raskaus rikko vaan lissää kroppaa ja kävely on ollu tuskaa tai sen jälkeen oon ollu tosi kipiä. Mun kropalle kaks peräkkäistä raskautta ei ollu hyväksi. Käytiin siis tunnin kävelyllä iltasella ja tavote ois tehä se joka ilta :) Siis tänään sato vettä ja silti mää lähin, vähänkö oon ylpee :) Ja Liliahan siirrettiin tohon lähempään tarhaan, jotta voin kävellen viiä ja hakia, mutta vielä en oo kyenny raskauden jälkeen.


Eka oli molemmat kyydissä. Sitten Lilia halus kävellä, sitten työntää kärryjä ja sitten juostiin. Myös kaikki rapakot piti käyä kokeilemassa. Onkohan meillä aamulla kuivaa pukua? Peetu katteli melkeen koko reissun, mutta lopulta uni voitti. 

Ihana keltanen vaahtera. Hienosti on kukkaruukut täyttyny kauniilla vaahteran lehdillä ;)


Iltapalaa ootellessa Lilia piirsi. Huomatkaa vasemmassa alakulmassa on tyttö. Oli piirtäny tuon, niin kysyin mikä se on ja esitteli tytöksi. On pää ja vartalo! (näkyyköhän se ees) Ja viereen kirjotti "isi", kirjotus on iha erilaista kuin piirtäminen. Ja ihanat omppu posket ja likanen Ebben jumpsuit <3

Nyt lapset nukkuu ja me katotaan viime viikon Iholla jaksoja. Tai siis mää kirjotan ja Ville hoitaa Aapoa :D

P.S. Ei näy askelissa kävelyreissu, kun työntää kärryjä :(

Loop
Time 23:11
Cals 2178
Steps 8646


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti