sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sunnuntai ja sylivauva

Teippaaminenhan meni yöllä puoli kolmeen ja ihan kesken jäi. Unet siis jäi lyhyiksi. Peetu on ollu aivan sylivauva vaan. Suihkussa käydessä sitteri sai pissavahingon, joten sitteri oli poissa pelistä, mikä ois varmaan ollu tämän päivän pelastus.

Aamu-ulkoilulla pääsi Popin fleecellinen kuoripuku todelliseen testiin, kun ulkona satoi räntää aivan täyttä päätä. Lilia oli kuin uitettu sisään tullessa, mutta täysin kuiva tyttö oli puvun sisällä. Viikonloppusin ei onnistu tarhan päivärytmin noudatus, vaan päikkäreille mennään vasta 14-15. Hienosti kyllä meillä meni päivä vaikka Peetu oli sylivauva ja Ville ulkohommissa. 

Tunteroisen sain nukuttuakin, kun sain Peetun tuurilla nukkumaan Lilian kans yhtä aikaa. Meillä on tännään ollu ekaa kertaa ikinä toisen rinnan hylkiminen ja sitten vielä tuo "vaan syli kelpaa". Ja ei oo hampaita näkyvissä eikä oikee ees tunnu. Mutta yskä vaivaa, niin ehkä se on sitä. Mikäpäs siinä Peetu sylissä istuskella, mutta muut hommat onki sitte toinen juttu. Ja kun Liliaki haluaa ja tarvii syliä välillä. Liinahommat ei toimi mun niskoilla ja hartioilla.

Huomenna Peetu täyttää 5kk ja 5kk neuvolaki aamulla. Mää niin tykkään käyä neuvolassa vaikka kaikista asiosita en ookkaan samaa mieltä. Meille on sattunu tosi hyvä terkka, niin ehkä siksi siellä on niin kiva käydä. Ja kun tiiän omat kantani asioihini, niin en ressaa terkan sanomisista. Neuvola on neuvola eikä käskylä, eikä ne todellakaan oo aina oikeessa, kovin useinkaan.

Kuvia en oo tännää ottanu yhtään. Tilanteita kyllä oli pari, mutta puhelin oli väärässä paikassa. Lilia halaili ihanasti Peetua, kun pötköteltiin kaikki sängyssä. Lilia istu Peetun pinniksessa,mikä on sivuvaununa meijän sängyssä, ja Peetu pötkötti siinä, nii olivat kuulema ammeessa.

Nyt se meidän sylivauva heräs.

P.S. Tästäki tuli ihan kamala töksäys. Koittakaa kestää, älkää lopettako lukemasta. Kyllä tää paranee, kun väsymys vähenee ;)
Loop
Time 23:21
Step 5862
Cals 2116

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti