perjantai 3. lokakuuta 2014

Perjantai

Aamu lähtee käyntiin Cokis Zerolla. Ainut paheeni, josta en pääse eroon. Älkää koskaan alkako juomaan tämmöstä myrkkyä! Raskuasaikana sain vähennettyä, mutta nyt kun imetän niin Peetulla varmaan riippuvuus heti. Koitan lohduttaa itteeni tupaikottamuudella ja alkoholittomuudella. Kaveriksi Zerolle pari palaa Pirkan Gluteenitonta karkeaa leipää, ehkä parasta! Ja leipien päälle tuore pinaattia. Siis PINAATTIA! En voi sietää pinaattikeittoa ja pinaatti sana on meinannu saaha oksennuksen tulemaan. Näin sitten cittarin euron päivillä paketin ja aattelin, että syötän Lilialle, kun on terveellistä. Maistoin rohkeesti ja hah, eihä se ees maistu oikeen millekkää :D Paremmalle kuin salaatinlehti ja leivän päällä tosi hyvvää.


Villellä on koulua aina sillon tällön ke-pe ja ne on mulle luksusta. Saadaan Peetun kanssa jäähä nukkumaan, kun Ville pystyy sillon viemään Lilian hoitoon. Herättiin siis tännään siinä ennen puolta yhtätoista kunnolla ylös. Eli mun aamupala oli klo 11 muiden lounas. Suunnittelin tuossa, että jos siskoni tullee viikonloppuna käymään, niin pitää varmaankin leipoa. Yleensä Essi soittaa "voisikko tehä jottai hyvvää, jotain suklaasta" ennenko tullee. Äsken sitte soittiki, että voisivat poikansa kanssa tulla lauantaina, mutta ei puhunu mtn leipomisesta. Ei haluta syöttää/antaa lapsille mtn sokeripommi herkkuja, niin pitää ehkä miettiä jotaki terveellistä leivontaa tai sitte herkutellaan lapsilta salassa. Kauppalistan suunnittelu ja kaupassa käynti ois tän päivän juttuja, en jaksais. Kun ei tykkää ruuasta eikä ossaa laittaa ruokaa, nii on raskasta miettiä "mitä tänään syötäis". Vinkatkaa mulle hyviä ja helppoja ruokia! Kaiken pystyn muuttaan glut muotoon, että sillä ei väliä. Mielelläni, taino en kovin mielellään, mutta pakkohan se on, kokeilisin teidän vinkkaamia ruokia! :)

Kuvia siirtäessä koneelle löyty kesäkuvia mökiltä. Voi niitä helteitä <3 Lapset ei onneks valittanu.




Poppia poppia! Polarn o Pyret on ehkä vähä lemppari! Joidenki sisävaatteiden laatuun oon pettyny, mutta esim nämä kuvissa olevat on hyviä. Haalari ostettu fb kirppikseltä käytettynä ja meiltäki voi laittaa eteenpäin. Äitiyspakkauksen makuupussi on mahtava keksintö, mutta kuosit ei nappaa. Lilialle tuunattiin beigepöllö päällinen ja Peetu sai Finlayssonin muumikankaan.

Ystävä ilmotti tulevansa kyllään poikansa kanssa ihan justiinsa. Meijän pojat on päivälleen saman ikäset :)
Mukavaa perjantaita kaikille! Ja niitä reseptejä/vinkkejä tulemaan! ;) KIITOS



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti