keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Ihana synttäripäivä

Aamulla ekana katoin puhelinta, mut ei ollu tullu väliaika tietoja, niin piti laittaa kyselyä. Ja synnytyssaliin oli päästy, jes!

Auton ikkunoiden rappaaminen oli vähän hankalaa, kun Ville on ostanu meille liian ison auton! En yllä rappaamaan etuikkunaa kuin alareunoilta, lunta ootellessa! Eiku kävelemään :)

Väsymys jatkuu armottomana, en edes muista söinkö aamupallaa. Aamupäikkäreiltä heräsin Nooran soittoon, en vastannu, en ees tajunnu mitä tapahtu. Sitten, kun tajusin laitoin viestiä, kun en halunnu herättää Peetua puhumalla puhelimessa, halusin itekki jatkaa unia. Nukahdin samantien uusiks ja kun reilun puolen tunnin päästä heräsin, luin viestin Nooralta, että tulevat Noelin kanssa käymään. Paras tapa päästä ylös sängystä ja saada väsymyksestä vähä voittoa.

Sain laitettua pyykkiä konneeseen ja astioita konneesee, kun tiesin että pääsen poriseen ystävän kanssa! <3 Ja siinä poristessa sain kuivat pyykit viikattuaki, että ei ihan vaa lätisty. Vaikka parantavaahan se on ja tärkeetä! 

Noora paapo Aapoa ja Noel opetteli ryömimään. Mää jännittin ystävän synnytyksen etenemistä ja Peetu kilju. Väliaika tietoja taas tuli ja jännitys tiivisty. Nooran kanssa, kun juttu ei lopu kesken nii tuli jo kiirekki kauppaan ja Lilia hakemaan. Kävin taas aivan koomassa kaupassa, mutta pääasia että ostokset ja Peetu lähti mukaan ja muistin Lilianki vielä hakia, ja ruokaaki saatiin pöytään.





Vihdoin tuli toinen saapumisilmoitus ja pääsin hakemaan Hullujen Päivien nettiostokset. Laitan kuvia huomenna, jos vaikka Villeki suostus kuvattavaksi.

Ja vihdoin se viesti tuli, virkiä tyttö syntyny <3 Ja niiin ihana Prinsessa oli kuvassa <3 Pieni on, mutta ei liian pieni <3 Nyt ootan, että kuulen miten synnytys ym menny ja miten IMETYS lähteny sujumaan. Voi mun imetysfanaattisuutta.

Tännään on myös mun toisen ihanan ja tärkeen ystävän syntymäpäivä, joten hyvä päivä syntyä Prinsessalla! <3 Synttärikaimat <3


Loop
Time 23:06
Cals 2021
Steps 8010



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti