150g voita
1 1/2 dl sokeria
3 munaa
3 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta/vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
150g taloussuklaata
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
Sekota kuivat aineet keskenään.
Lisää kuivat aineet.
Sulata suklaa ja lisää suklaa taikinaan.
Laita irtopohja vuokaan (halk. 23-24cm) leivinpaperi
ja kaada taikina leivinpaperin päälle.
Paista kakku 200 asteessa 15-20min.
Kakku on kypsä ollessa päältä kova ja sisältä suklainen.
Lisukkeeksi vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.
Jäätelön kanssa on kuin buffetia, oi nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti