torstai 23. lokakuuta 2014

Laatuaikaa ja palapelejä

Harvinaisesti Peetu nukahti kunnon päikkäreille viiden maissa. Saatiin laatuaikaa Lilian kanssa. Tehtiin siis palapelejä.


Oli ihanaa touhuta Lilian kanssa ja kuinka helppoa oli keskittyä vaan yhteen lapseen. Pysty keskittymään täysillä eikä Lilian tarvinu kilpailla huomiosta. Melkeen lepoa, mikä oli todella tarpeen. Koko kroppa kuin jyrän alle jääny. En ymmärrä mistä nämä kivut nyt tullee ja siihen päälle kasi pääkipu joka enteilee pahempaa ja pahempaa. 

Harjotellaan kovasti Lilian kanssa värejä. Punanen väri tullee sponttaanisti oikein. Mutta kysyttäessä kaikki värit on punasia. Hetken aikaa treenatessa menee kaikki värit oikein.


Ville oli kaks päivää Helsingissä koulutuksessa ja meni sinne lentäen, mikä oli aika mahtavaa Lilian mielestä. "Isi mennee lentokonneella, korkeelle. Kauas töihin". Ooteltiin iskää kottiin ja kateltiin näkkyykö lentokoneita. Eihän niitä näkyny ja se ei miellyttäny. Mutta rekka-autoja onneksi näky.


Peetun herättyä, kun ooteltiin puuron valmistumista tehtiin vielä porukalla yllätys yllätys palapelejä. Peetu seuraa hirviän tarkkaan Lilian tekemisiä ja kovasti haluais osallistua. Ja tympäätyminen tullee kyllä heti, jos ei nää mitä Lilia tekkee. Lilialla oli myös ihana pilkkumekko, mikä oli aivan lumoava ja Peetu sai kun saikin siitä lopulta helmasta kiinni. 


Aamulla sain nukkua melkeen kolme tuntia ihanasti, kun mummu oli hoitamassa Peetua. Ja iltapäivällä ihana Laura ja kummityttöni Janna kävi kylässä, pitkästä aikaa. Päivittäin kyllä ollaan yhteyksissä, mutta harvoin ehtii nähdä ja vielä harvemmin niin että Lilia ja Janna näkis. Vaikka tytöt näkkee harvoin, niin ei sitä huomaa. Eivät ehi ujostella ja aina loppuu aika kesken.

Lauralla oli mahtavia joulukalenteri ideoitaki, niitä siis nyt vaan hiomaan. Ihana Joulu tullee <3 Viikonloppuna siivoushommia ja ulkovalojen laittoa, ai että. <3


Loop
Time 23:16
Step 6596
Cals 2103




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti