maanantai 5. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja rohkeesti kohti haaveita

Vuoden vaihe menny vähän sekavasti, kun Ville hälytetty kahteen kertaan vikahommiin ja hätätöihin. Menny aina suunnitelmat uusiks, kun toinen joutuukin lähtemään poissa ja jään yksin lasten kanssa. Mun pääkipujen vuoksi se ei oo ihan yksinkertaista. Pärjään todella hyvin, kun kipu on pientä, mutta kun se alkaa paheneen, on toinen juttu. Tieto siitä, että on yksin lasten kanssa ja kipu tuntuu pahenevan, ei oo hyvä yhtälö. Se on todella raskasta. On myös raskasta tajuta, ettei pärjää yksin omien lasten kanssa vaikka kuinka haluais. Suoraan sanottu täyttä paskaa. Heti, kun saan seuraa/apua, niin kivun kestää paremmin ja pystyn toimimaan hyvin. Kokoajan kun lapset kasvaa, tämä tulee siis helpottumaan. Kohta lapset pittää musta huolta. Ei ehkä ihan kohta, ehkä kymmenen vuoden päästä ja harras toive on, että sitä ennen kovat kivut on helpottanu.

Uutta vuotta juhlittiin ystäväperheen kanssa perinteisesti raketit ampuen ja tinat valaen. Ville ehti yöllä puoli kaks mukaan menoon, jolloin ei paljon menoa ennää ollu. Mun tina oli kaks osanen ja todella epämääränen, heitin että paritalohan tämä...

Ehkä tinan innoittamana saatiin viimeinen askel otettua ja nyt on talo menossa myyntiin. Meillähän on tässä runsaat 60 neliö, yks makkari, niin vähän olis lisätilalle tarvetta. Sopu sijaa antaa, mutta ainainen sekamelska kun tavaraa on liikaa tähän tilaan, niin alkaa raastaa hermoja. Nyt alkaa ylimärääräisten ja ei niin tarpeellisten tavaroiden pakkaaminen ja kodin fiksaus. Mahdollisimman pian kuvat ja eikun talo myyntiin!

Tämä kirjottaminen ei tällä hetkellä onnistu ollenkaan, kun ei oo aikaa. Peetu on päättäny, ettei tarvi nukkua vasta kuin äitiki ja mielellään aina vaan äitin kanssa. Toisaalta hyvä, tulee mullakin nukuttua, mutta esim iltasin ei sitten kirjotellakkaan tai vietetä Villen kanssa rauhassa aikaa. Peetu on aivan tyytyväinen kyllä, mutta se älämäölö mitä pitää, on aivan mahdotonta. Ja pitkää aikaa ei yksin viihdy lattialla, nyt on poikkeus joka varmasti loppuu aivan pian.


Nyt kaikilla peukut pystyyn, että löydetään meille unelmatalo ja yhtäaikaa meidän talolle ostaja! Kun rahaa ei oo satoja tuhansia, niin ihan helppo homma tämä ei oo. Mutta kestolotto vetää ;)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti löytäsitte unelmien kodin ja vanha talo menis nopeesti kaupaksi!! :)

    VastaaPoista