sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Millan Minttusuklaa-Vaniljarahkacupcake (Gluteeniton)

Jääkaapissa oli menossa vanhaksi vaniljarahkapurkki ja se piti johonki tuhota. Myös pursottamista ja kuppikakkuja tarttee treenata, niin sovelsimpa tämmösiä. Löysin myös kaapista vanilja-aromia sekä sinistäväriä. En oikein perusta aromeista tai väriaineista, mutta en myöskään raski heittää menemään. Molempia meni pari tippaa, joten ei kuolemaksi.


Aineet 
12-15kpl

2 kananmunaa
1,5dl sokeria
1prk vaniljarahkaa
n.1dl sulatettua voita
2,5dl gluteenitonta jauhoseosta
2tl leivinjauhetta
0,5dl tummaa kaakaojauhetta
Mariannecrushia sopivasti

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sulata voi.
Sekoita kuivat aineet.
Lisää vaahtoon rahka, voisula, kuivat aineet sekä mariannecrush ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa muffinssi vuokiin noin puolilleen.
Paista 175asteessa 16-20min.

Kuorrutteen tein aivan mutu tuntumalla. Voita, tomusokeria, vanilja-aromia sekä sinistä väriä.
 Kinuskikissalla on hyvä ohje voikreemiin, sen pohjalta on hyvä tehdä. 


Taikina oli erittäin hyvää



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti