torstai 9. heinäkuuta 2015

Apukäsiä arjessa

Tällä viikolla päikkärit jääny nukkumatta, mutta ihana Nina tuli tännää korjaamaan tilanteen. Haki lapset ja lähti niiden kans kauppaan ostaan meille ruokavermeet! Äkkiä pää tyynyyn ja unta palloon. Hetken ehdin nukahtaa, mutta pötkötellä ja rauhottua hyvinki. Ai että, sain levähtää ja herättyä oli lasagne ainekset odottamassa.

Tiistaista keskiviikkoon oli mun kummityttö meillä kylässä, Lilian kanssa leikkimässä. Lilia aivan tohkeissaan. Sointu mennee kolmannelle syksyllä ja se on aivan ihana. Äiti ei kelvannu ennää yhtää mihinkään vaan Sointun piti tehä kaikki. Niin ne nukku yönki yhessä olohuoneen sohvalla. Lilian eka kerta, kun nukku kotona toisessa huoneessa kuin me. Sointun lähtiessä kotia, Lilia itkien huuteli Sointua ja pian nukahti sohvalle. Eikä ois sohvalta saanu siirtää omaan sänkyyn.




Lupasin Lilialle, että pääsee päiväksi Sointun luokse leikkimään. Oli jo yöksi menossa sinne. Sointu toi tullessaan vanhoja hiekkalelujaan, nuken sängyn ja pari lasten jakkaraa. Nyt on ihana laittaa nukkevauva sänkyyn nukkumaan. Ja niin tärkeetä, että "Sointu toi nämä mulle!"

Aika vanahaksi ittensä tuntee, kun eka kummilapsi jo nuin iso!

1 kommentti:

  1. Hyvä jos oli apua ja hauskaa oli meillä kaupassa :). Tiedän tunteen, että tulee vanha olo kun omat kummilapset on jo 5&9 vuotiaita :D.

    VastaaPoista