perjantai 1. toukokuuta 2015

Huhtikuu hujahti, brunssista kirppikseen ja vappuun!

Ääh! Olin kirjotellu tänne viikon kuulumiset ja unohtanu tallentaa, joten pitkä postaus on kadonnu. Mennäänpä siis kuvin.


Viime viikolla Oona oli tehny meille torstai aamuksi brunssin. Meillä oli Peetun lääkäri päivällä ja sitä ennen käytiin moikkaa Oonaa ja Emmiä. Brunssi oli kyllä aivan täydellinen kaikkineen. Täysin gluteenitonki! Tykästyin gluteenittomaan muromysliin ja hyviä keksejäki Oona oli löytäny. Herkkuja mahan täydeltä.


Lääkäri reissu meillä meni hienosti. Peetun syöminen on edistynyt nii mahtavasti, että lääkäri oli ihmeissään. Kaikkineen kaikki kunnossa, eikä tarvi huolehtia ollenkaan.



Lauantaina oli Ouluhallissa Suurkirppis. Olin toista kertaa myymässä, kun nuita vaatteita jotenki pääsee kertymään. Merkkivaatteet suurimmaksi osaksi myyn fbkirppiksillä, koska tuolla menee parhaita ne 0,50€ vaatteet. Jäljelle jääneistä ison osan laitoin vaatekierrätykseen. Voitolle jäin, mutta älytöntä tiliä ei siellä tehny. Mutta mukavaa oli ja syksyllä uusiks!


Lilia oli mummulla ja papalla yökylässä pe-la, ettei tarvinnu viideltä herätellä ylös. Päikkärit meillä aina vähän työntakana, mutta kärrytellessä se uni voittaa. Olivat kaupassa pyörähtäneet ja sieltä oli mukaan lähteny tuuliviiri ja pilipali arskat. Tuollaset aurinkolasithan on vaarallisemmat kuin olla ilman. Nuo tummennukset huijaa silmää ja pystyy kattelemaan, mutta sitten se haitallinen uv-valo pääseekin oikein kunnolla sinne silmään tekemään vaurioita. Eli kunnon uv-suojat täytyy laseissa olla. Mutta nuo lasit oli tarpeen tarhan naamiaisissa ja sisällä leikeissä mahtavat!


Sunnuntaina käytiin Lilian kans kattomassa Oulun luistinkerhon kevät näytös, Lumikki. Oli loppuun myyty. En osannu aatella kuinka pelottavaa siellä ylhäällä on istua tuommosen elohiiren kanssa. Kokoajan pelkäsin, että tippuu. Lilia matki käsillä luistelijoiden liikkeitä ja tanssi ja heilu. Kiipeili ees taas. Päätin, että ens kerralla mennään sellaseen näytökseen, missä saa mukana tanssia eikä tarvi pelätä tippumista. 

Näytös oli mielestäni vähä pelottava, musiikit oli osaksi voimakkaita. Lilia ei onneksi tarinaa osannu kuunnella ja totes vähä musiikin pelottavan, mutta ei ihmeitä. Oli myös aika pitkä väliaikoineen. Mutta todella mahtava näytös oli ja ne pienet reilu 3weet, ai että!


Tämä viikko lähti sitten käyntiin enemmän ja vähemmän kovissa kivuissa. Myös Villelle iski hammassärky ja sitä on sitten käyty ke, to ja tällä hetkelläkin istutaan särkypäivystyksessä.


Lilialla oli naamiaiset tarhassa. Tässä meijän Sikamagee Viileä Venla!




Keskiviikkona sain leivottua munkkeja ja tuli taas niin hyviä, että taidan tehä toisenki satsin.




En oo koskaan juhlinu vappua, kun oon aina ollu töissä. 15 vuoden aikana vissiin kahdesti en oo ollu töissä. Viime vappuna olin jo niiin raskaana, ettei voinu. Oon joko myyny palloja, lättyjä tai täyttäny yön palloja. Viime yökin meni täytettyjä palloja sitoessa. Kuussattaa palloa vajaaseen kuuteen tuntiin. Samalla Peetu oli ekan yön musta erossa. Mutta hienosti oli Villen kans menny.


Kohta päästään täältä särkypäivystyksestä ja lähetään hakemaan torilta lapsille vappupallo! 

Hauskaa Vappua!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti