tiistai 12. toukokuuta 2015

Herkutteluja

Tykkään kovasti herkutella. Elämästä pittää nauttia. Parasta on viettää ystävien kanssa aikaa hyvän ruuan merkeissä.

Perjantaina mentiin lasten kanssa vaarilaan. Ville lähti heittää frisbeegolffia ja viettään veljensä kanssa iltaa. Oona tuli illalla vaarilaan, kun oli saanu Emmin nukkumaan. Tein meille vuohenjuustokanapiirakkaa ja Oona mansikka-meloni-juustoleipäsalaattia. Oli melkoset herkut! 



Löyty vielä yks alkoholiton skumppapullokin, mikä häistä jääny. Parasta kuohuviiniä ikinä ja vielä alkoholitonta! Kävin kyselemässä alkosta sitä ja tilaamalla sais, mutta pitäs koko laatikko tilata. Virosta ostettu tuo aikoinaan ja sinne siis. Pittää vielä kokeilla jos Ruotsin puolelta löytys ihan hyllystä. 

On mukava juua välillä muutakin kuin limukkaa ja tuo kuohuviini on siihen parasta. Alkoholi kun ei oo mun juttu ollenkaan. Kyllä me saunottiin ja uitiinkin herkuttelun välissä.

Jälkkäriksi tein Rocky Roadia. Maitosuklaata, cashewpähkinöitä, suolapähkinöitä ja vaahtokarkkeja.


Äitienpäiväksi toivoin aamupalaa. En esittäny lahjatoiveita ollenkaan. Suklaat oli kuitenkin ilmestyny pöytään uudessa kulhossa. Aikas ihanan värinen tuo mustikka.

Aamupalaksi sain hieman-parempaa-appelsiinituoremehua, teetä, Villen erikoisjuustoleipiä, paistettua ananasta, tomaattia, nakkeja ja munia. Suklaata, banaania ja gluteenittomia "fanipaloja", vitsit että ne oli hyviä. Nam, kun oli hyvä aamupala!


Maanantaina juhlittiin Nooran kans etukäteen meijän synttärikaimoja. Peetu ja Noel on syntyny samana päivänä, joten meillä on 1-synttärit samana viikonloppuna. Päätettiin, sitten juhlia ihan erikseen. Vähä hyvissä ajoin, mutta kun ollaan muuten niin kiireisiä. 

Noora toi mukanaan älyttömän hyvvää kana-pastasalaattia ja pojille apinaevästä sekä pähkinöitä. Mietin kuumeisesti, mitä makiaa herkkua teen. Äitienpäivä juhlinnat takana, niin päädyin hieman keveämpään ratkasuun, Hedelmäsalaattia suklailla.

Hedelmäsalaatissa oli vesimelonia, jotaki keltasta melona (ei hunaja), päärynää, omenaa, kiiviä, banaania, viinirypäleitä ja granaattiomenaa. Päälle sitten tummaa ja valkoista suklaata.




Laitan kanapiirakan ohjetta pian omassa postauksessa. Peetun synttärit lähestyy ja sinne menuu suunnitelmissa. Reseptejä tiedossa.







1 kommentti: