tiistai 26. toukokuuta 2015

Maalla on mukavaa

Nyt voi huokasta. Ei oo hetkeen menoja eikä meininkejä. Koko kevät ollu menosta menoon menemistä ja tuntunu, että ei oo ehtiny edes pysähtyä. Kodin laittaminenkin aivan kesken. Toki kokoajan mietin ja suunnittelen, mutta kovin tekoihin en oo vielä päässy. Pitäs ehtiä alkaa selailemaan lehtiä, nettikauppoja, liikkeitä ja ennen kaikkea kirppareita! Muutamia suunnitelmia joita ei kaupasta löydy.

Eilen naapuri kävi kyntään meidän peltoa pieneltä matkalta, kun ollu hevosten kesanto eli aivan umpeen kasvanu. Nyt pitäis vielä karhita(?) ja sitten kuulema päästään laittaan potut peltoon ja muut siemenet. Pitäs tsekata YouTube löytyskö sieltä ohjeita nuihin istutuspuuhiin. Lapsena oon ollu pottua laittamassa, mutta ei kauhiana muistikuvia.

Keittiönpöydän ääressä istuessa voi ikkunasta katella meijän kesänaapuria, Oliver shetlanninponia. Ei nyt muistikuvaa oonko aiemmin kirjotellu aiheesta. Käytiin sunnuntaina lasten kans vähä harjaileen Oliveriä ja kattoon, kun sillä ratsastettiin. Voi kuinka itellä himottaa ratsastaan. Lilia ei vielä uskaltanu käydä selässä istumassa.

Huomenna Lilian kevätjuhla ja niillä on esitys siellä. Se on meijän eka päiväkodin juhla. Sanoin Villelle, että pittää ottaa paljon nenäliinoja munkaan, niin Ville meinas ettei olla vielä niin vanhoja että itketään. Mulla on kauhee tenkkapoo hoitajien lahjojen suhteen. En haluais viedä mitään turhaa krääsää. Jossakin näin idean juuriharjasta ja mäntysuovasta, mutta mietin onko vähä törkee. Yrttiruukkua mietin myös, en vaan oo ehtiny katella niitä. Kakku ois multa helpoin toteuttaa, mutta entä jos on allergioita. Täyty varmaan olla gluteeniton, maidoton ja munaton. Ja parastahan tässä on että vissiin huomiseksi pitäs viiä tai kun Lilia jää lomalle, mutta sitten osa hoitajista on jo ehkä lomalla. Ehkä vien torstaina aamuna kahvipöytään jotakin...

Mun treeni-into on älytön ja vielä kroppa kestäny hyvin, kun meen maltilla fysioterapeutin ohjeiden mukaan. Eli tooodella iisisti. Hiljaa hyvä tulee. Eilen vedin 40min kävelyä ja 100metriä askel kyykkyjä. Tännää ollu vähä hankalaa mm. portaiden kanssa.

Käytiin tännää iltakävelyllä kattomassa katiskat, pienet ahvenet päästettiin takasi. Aika luksusta asua maalla, hevoset naapurissa ja katiskat joella. Takas tullessa jäätiin vielä pihalle ja potkittiin palloa tuossa. Kunto kun on mitä on, niin hikihän se tuli. Sain myös reväytettyä vasemman nivusen. Ei kantsis kun ei osaa.






Nyt vielä pyykit kuivamaan ja kuivien viikkaus seurana fitness päiväkirjat, ihana Venla, ja sit nukkumaan tuonne miesteni väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti