maanantai 1. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Flunssat jyllää, ees ja taas ja vuoron perään jokkaisella. Korkeita kuumeita tai muuta vakavaa, ei onneksi ole meillä ollu. Yskää ja räkkää. Lilialla on energiaa sekä menoa ja meininkiä vaikka kuinka ois flunssassa. Viime viikon, kun oli tiistaita lukuunottamatta kotona sairastamassa, niin huh ja hei! Onneksi oli mummu auttamassa, niin ehtiin vähä nukkuakki.

Vaikka vain pientä flunssaa onkin, niin on kyllä tosi inhottavaa. Ei oikein pääse missään käymään, kun ei kehtaa toipilasta rasittaa eikä taas kehtaa lähtee ketään tartuttamaan. Vaikka flunssan kyllä voi saaha vaikka vaan postilaatikolla kävis.

Mulla lähti ääni (taas) torstaina, oli aika mielenkiintoista olla päivä lasten kanssa ilman ääntä. Kyllähän sitä vähän tuli, mutta se oli aivan kamalaa. Ääni hävis kesken lauseen ja oli korkeeta ja matalaa, kuin murrosikäsellä pojalla konsanaan. Nyt sitten näyttää pahtuneen tämä mun tauti, mustaherukka mehua siemaillen tässä kirjottelen.

Peetu läheisyystakkaa edelleen, jonka vuoksi ei myöskään oo ehtiny blogiin kirjotella. Oon siis omistautunu lapsille aivan, eikä oo blogia päivitelty.

Hammaslääkäri käynnistä piti tehä postaus ja voisin koittaa saaha sen tässä kirjoteltua, kun ehin ja saan rauhan. Hammaslääkäri pelko kun on aikas yleinen ja ilokaasu siihen aivan loistava, mielellään kokemuksia jaan!

Joulukuu vaan ehti tulla ja meillä ainaskin kaikki ihan kesken. En tykkää! Aina se hiipii varkain vaikka sitä kovasti oottelee ja tuntuu ettei se koskaan tuu, nii sitten se jo onkin tullu. Joulukalenteri melkeen valmis, muttei ihan kuvaus kuntoinen vielä. Jospa sen tänään ehtisin loppuun saada.

Joululahjoja on jo hankittu ja lähes kaikki on tiedossa. Eilen pääsin käymään Polarn o pyretillä ja voi aaah <3 Voisko joku antaa mulle vaikka tonnin tai ees viissataa? Sain eilen ostettua villavaatteita lapsille, että taretaan, jos se talvi vaikka tullee. En siis ostanu mitään ylimäärästä turhaa, mutta kun niin polttelis parit raidat siellä.

Nextiltä tuli myös Eepin ihanat vaatteet. Täytyy tehdä vaate postaus, että saan jaettua teille ihania kuvia.

Peetun sormiruokailu on aivan mahtavaa. Miten pieni ihminen voikin osata homman heti? Mahaan päätyy aina ruokaa, vaipasta löytyy sitten jonkin ajan päästä. Mistään ei oo mitään reagtioita tullu ja ollaan maisteltu vaikka mitä. Viljat ja punainen liha sekä kala on vielä maistelematta. Kananmuna, paprika, tomaatti, kurkku, meloni, pottu, bataatti ja porkkana uppoaa oikein hienosti.

Nyt Peetu päätti, ettei enää jaksa viihdyttää ittiään syöttötuolissa paprikan kanssa eli tää postaus loppu tähän.

P.S. Rakkaat lukiat, en oo hyläny teitä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti