tiistai 30. joulukuuta 2014

Joululahja Thaimaahan lähtijöille

Mietin veljelleni ja hänen tyttöystävälleen joululahjaa kuumeisesti. Oli kyllä ideoita, mutta kaikki tuntu tylsiltä. Torkkupeittoa, keittiöjuttuja, muumijuttuja... Joulun jälkeen heidän tuleva lomamatka antoi inspiraatiota. Mietin survival kittiä (mitehä lie kirjotetaan), mutta sieltähän saa kaikkea ja paljon halvemmalta. Joten ne laastarit ja käsidesit voi ostaa paikan päältä.

Muistin erään kaverin asuneen Thaimaassa ja kysyin häneltä vinkkejä ja sain aivan mahtavan vinkin/idean. Toteutin sen sitten hänen avustuksella ja tuli mahtava. Oli joulun paras antamani lahja ja jännitin älyttömästi lahjan saajien reaktiota.

Paketoin lahjan tyhjään suklaarasiaan, että sain kivemman. Päälle piti kirjottaa "Avatkaa!", etteivät luule että on vaan suklaata. Veljelläni tupannu jämään nuo lahja suklaat syömättä ja on löytyny parin vuoden takaisia jopa lahjakääreissä olevia. Kun senhän tietää avaamatta, mitä siellä on. Suklaarasiasta löyty 500 bahtia ja vihkonen. Saajat olivat tyytyväisiä, jes onnistuin! 




Tämmöset lahjat on parhaita! Saa ite tehä, tulee uniikkia ja saajat tykkää. Ja muutki vielä kehuvat. Suuri kiitos tästä kuuluu kaverilleni, ilman häntä tämä ei olis onnistunu mitenkään. Kiitos Kirsti! <3

1 kommentti:

  1. Kiitos oli ihan lahja!! :) eka rasti ollaan jo saatu ruutuun ;)

    VastaaPoista