maanantai 22. joulukuuta 2014

Piparkakkutalokylä ikkunassa

Piparit ja piparitalot! <3 En oo koskaan tehny ite talon osia ja nyt halusin, että voin osallistua talon tuhoamiseen. Flunssa, pääkipu ja lopulta selän pahamtaminen haittas tätä mun suunnitelmaa. Mutta sitten näin instassa mahtavan idean. Ja sen toteutin vaikkakin hieman kipeällä selällä.


Piirsin ite vapaalla kädellä talojen kaavat ja kuuset tein vielä vapaammin vähän talojen kaavoja käyttäen. Ja voi apua kuinka ne turpos ja levis uunissa. Muutamat tein, että sain muutaman hyvät. Ei ois onnistunu seinät jotka olis pitäny kasata taloksi.

Sitten lähin kokeilemaan mitä ihmettä se pikeeri on. Ja sehän oliki aika mahtavaa ja kätevää. Koristelu ei oo mun juttu. Siis tykkään älyttömästi, mutta kädet ei vaan toimi niinkuin ennen ja jälki ei oo sellasta mihin oikeesti oon tyytyväinen. Mutta kyllä ihan hienoja tuli.


Ja langan avulla ikkunaan roikkumaan. Saatiin vielä ihanasti talviseen maisemaan meijän pieni piparkakkutalokylä! Tykkään aikas älyttömästi. Tästä taitaa tulla meijän perinne! Ei tarvi ressata talon kokoamista ja miten sen saa pysymään kasassa. Ei tarvi miettiä mihin se siotetaan ja aina on tiellä. Saa koristella ja lopulta sen saa syyä! ;P

1 kommentti:

  1. Onpa huippu idea ja hienolta näyttää!!!! Hyvää Joulua koko perheelle:)

    VastaaPoista