tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuu

Joulukuu yllättää mut aina. Elokuusta lähtien alan kovasti oottamaan, sitten totean, että siihen on vielä pitkä aika. Mietin paljon joulu juttuja, mutten tee asioiden eteen mitään, koska "on vielä paljon aikaa..". Ja sitten se joulukuu on täällä! Ja kaikki kesken ja aika loppuu ja joulu on kohta ohi! Kiitos, stressi on täällä! Stressaan siis joulun loppumisesta.

Joulukalenterista ei aivan tullu sellasta kuin suunnittelin, aika loppu kesken. Ens vuodeksi sitten täydellinen.


Yökuvauksella kuvasin kuvat, että näkyis valot edes jotenkin kivasti. Opin ja innostuin ompelusta pussukoita ommellessa. Nyt tekis mieli vaan ommella lisää ja lisää. Tiimaria kun ei enää ole, niin en löydä mitään tarvittavia juttuja. Pyykkipojat oli tarkotus alunperin laittaa, mutta toisaalta nuo hakaneulatki on ihan kivat. Ompahan itte tehty kalenteri ja uniikki, eikä oo ees matkittu. Kankaina Marimekon Räsymatto ja jonkun valmistama Eiffel kangas. Eiffeliä on meillä olohuoneen verhona ja oon ostanu kangasta kahteen verhoon muistaakseni 2008.

1 kommentti:

  1. Ompa kiva! :) Oon huomannu saman, että nyt kun ei oo Tiimaria nii kaikkea on kauhian vaikia löytyää.. Pittää itellä perustaa joku vastaava liike!

    VastaaPoista