maanantai 22. joulukuuta 2014

Kuva postaus


Tonttu-Peetu syömässä. Voisin tuijotella tätä kuvaa vaikka kuinka kauan.


Yhessä lattialla Joulukalenteria katellen. Nuo popin sukkikset on aivan ihanat! Voisin ostaa niitä kymmenet, että aina olis puhtaana.


Tämmöset ihanat jalat ja tossut on eräällä ihkulla pikku neitillä <3 Koko eroa oli Peetuun aikalailla. Ikäeroa 5kk. Peetu synty melkeen samankokosena kuin tämä neiti oli kuvaa ottaessa.




Tarhantädit sai tämmöset kiitoslahjat. Päätin syksyllä, että mitään turhaa en osta, kuitenki on jo kaikkee. Nii kappas, ostin mukit! Mutta ne oli niin ihanat, niin en voinu olla ostamatta. Jospa kelpais kahvihuoneeseen mukeiksi.


Käytiin Lilian ekassa hammaslääkärin tarkastuksessa. Joka täällä meillä oli vasta 2-vuotiaana. Kysyi karkista ja oli ihmeissään, kun ei syö karkkia. Ja mää olin ihmeissään, että syökö tän ikäset jo karkkia. Lilia kahesti maistanu, vahingossa/salaa ja suklaata kahesti myös. Paitsi eilen Ideaparkissa Joulupukki anto geisha konvehdin ja ei kehdattu ottaa pois, niin vähä sai maistaa. Hyvää kuulema oli. Mutta tänään pöydällä oli iso kasa konvehteja, niin hienosti esitteli "Äitin! Isin! Isin!..." ;) Sinne suuhun siellä hammaslääkärissä ei paljo kateltu, todella nopsaa. Ja mitään neuvoja ei saatu, että vähä jäi auki käynnin tarkotus. Ja jälkeen päin mietittynä, olis ollu kiva kuulla miten ne hampaat pitää oikeesti näin pieneltä pestä. Kait me ne siis oikein pestään...


Mummille laitettiin 17.12. synttärionnittelut tämmösellä kuvalla.



Tännää käytiin Lauran ja Peetun kanssa Oulun Tuomiokirkossa Kauneimmat Joululaulut tilaisuudessa laulamassa n. 1700 hengen joukossa. Siinä oven suusssa saatiin seistä. Peetu "laulo" mukana ja viihty. Imetin myös hienosti siinä Heinillä härkien -virttä samalla laulaen ja pienellä pöydällä istuen. Olin miettiny valmiiksi, jos joku asiasta tulee sanomaan, että kysyn "Mitä luulet Jeesus lapsen siellä tallissa syöneen, pullosta korviketta?" Mutta ihanasti kukaan ei edes huomannu tai ainakaan pistänyt pahakseen tätä luonnollista tapahtumaa.


Apua kohta on JOULU!

2 kommenttia:

  1. Toi imetyskuva on kyllä niin ihana! Ei ole oman lapsen katseen voittanutta <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! :) Tuo Peetun kuva on kyllä suloinen :).

    VastaaPoista