tiistai 4. marraskuuta 2014

Lilian synttärit

Lilian synttäreitä juhlittiin kolmena päivänä. Perjantai ja lauantai oli aikamoista hässäkkää ja huomaa kyllä voinnissa. Perjantaina menin ideaparkin avajaisiin, minkä olin pyytäny lapsivapaaksi jo kuukausia sitten. Ja onnistuhan se vaikkei Peetu pullosta syönykkään oikein hyvin. Ideaparkki ei ollu moinenkaan kokemus, mutta hyviä ostoksia sain tehtyä ja hyvää ruokaa oli.

Ideaparkista päästyä kauppaan ostaan synttärivermeet ja kun pääkipu ja väsymys oli jo aikamoista siinä vaiheessa, nin ei menny ihan nappiin. Väärät kakun päällysteet oli päätyny koriin ja vähä unohtu ostettavia. Ja lähikaupoista kaikkee sitten ei löytynykkään. Voihan kiire ja stressi kivun ja väsymyksen päälle.

Lauantaina oli sitte kiirettä ja Liliaa ei saatu päikkäreille. Kaikki alko olemaan pientä silausta vailla, niin poltin käen popcorn kattilan kanssa. Eikä palanu ihan vähän, kun pohjaan länttäsin käteni. Yks kätisenä ei sitten onnistunu ihan mikään. Koitin antaa ohjeita ja käskyttää. Hermot oli kyllä niin kiriällä, kun asiat joiden tekemiseen itellä olis menny pari minuuttia meni tietenki muilla vartti, kun en osaa ilmasta sanallisesti mitä haluan, kun en etes ollu varma mitä halusin.

Kaikki kuvat on kuvattu yhellä käellä eli aivan kamalia. Meinas itku tulla kuvia katellessa. En tykkää yhtään! Pitää ehkä lavastaa synttärit vielä, että saadaan lapsista kuvia, hyviä kuvia. Koittakaa päästä näiden kuvien myötä tunnelmaan!





Menu

Vadelma-valkosuklaakakku (GL)

Bostonkakku (GL)

Cocktail siili 
lihapullia, nakkeja, paprikaa,
kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä, juustoa

Patonkia

Dippiä

Pähkinöitä

Papaijaa

Popcornia

Omenasipsejä

Omenasipsit oli ite tehtyjä, pelkkää omenaa. Popcornit luomuja, voilla valmistin. Pähkinät suolattomia.



Oho, palapeli!


Ihanat petivaatteet!


Kynttilän puhaltaminen melkein onnistui.



Vautsi mikä ihana oma reppu! Mikä ilme, kun näki mitä pussissa oli :) Hyvä, ettei nukukin repun kanssa.


Uusilla astioilla hyvä tehä pojille ruokaa. Ja syöttäähän niitä poikia pittää.


Lilia sai ihania ja tarpeellisia lahjoja. Ja ihana, kun muistaa mitä on keneltäkin saanut. Ehkä ens vuonna voidaan pyytää jo kavereitakin synttäreille ja pitää kunnon lastenkutsut. 

Perjantai hässäkkä päivänä sain Looppiin askelia reilu 10 000 ja kaloreita kulu 2222. Lauantainaki päästiin 7902 askeleen ja 2178 kaloria kulu.

Loop
Time 23:57
Step 7050
Cals 2070


1 kommentti:

  1. Nuo kuvat on ihan hyviä ja tarjottavat oli kans ihan mahtavia!! :). Tuota kakkua on varmaan meilläki pakko kokeilla joskus kun nirsollekkin maistui epäilyistä huolimatta ;).

    VastaaPoista