torstai 13. marraskuuta 2014

Mustikkarahkapiirakka (Gluteeniton)

Flunssan kourissa mennään, mutta jääkaapissa olevassa rahkassa päiväys tännään eli pakko leipoa! Kynttilän valossa...


Pohja

100g voita
1dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (vehnäjauhoja)
1 tl leivinjauhetta

Päällinen

sopivasti marjoja
1prk rahkaa
1 muna
vaniljasokeria ripaus
sokeria oman maun mukaan

Näin sen tein

Huoneenlämpöisen voin ja sokerin vatkasin vaahdoksi.
Vaahtoon lisäsin munan ja sekoitin.
Sekoitin jauhot ja kaadoin taikinan joukkoon ja sekoitin.
Ja taikina piirakkavuokaan.
Tykkään laittaa vuokaan leivinpaperin,
koska gluteeniton piirakka hajoaa ja jää kiinni helpposti
ja on käytännöllisempää ;)

Sekoitin rahkan, munan ja sokerit sekaisin.
Marjat taikinan päälle ja rahka siihen.

Uuni 200 asteeseen ja piirakka uunissa n.30min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti