Pohja
100g voita
1dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta (vehnäjauhoja)
1 tl leivinjauhetta
Päällinen
sopivasti marjoja
1prk rahkaa
1 muna
vaniljasokeria ripaus
sokeria oman maun mukaan
Näin sen tein
Huoneenlämpöisen voin ja sokerin vatkasin vaahdoksi.
Vaahtoon lisäsin munan ja sekoitin.
Sekoitin jauhot ja kaadoin taikinan joukkoon ja sekoitin.
Ja taikina piirakkavuokaan.
Tykkään laittaa vuokaan leivinpaperin,
koska gluteeniton piirakka hajoaa ja jää kiinni helpposti
ja on käytännöllisempää ;)
Sekoitin rahkan, munan ja sokerit sekaisin.
Marjat taikinan päälle ja rahka siihen.
Uuni 200 asteeseen ja piirakka uunissa n.30min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti