keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kiitollisena intoa täynnä

Vaikka kuntavaaleissa ei äänet riittänyt valtuustopaikkaan, niillä äänillä on silti väliä. Kaupungit ja kunnat tarvii myös lautakuntia, toimikuntia, yhtiöitä.. ja niihin osaavia sekä innokkaita ihmisiä. Jotta voi päästä vaikuttamaan näille paikoille, pitää olla ollu ehdolla kuntavaaleissa ja mitä enemmän ääniä, sen parempi.

Mielessäni siinti vain yksi paikka, sivistys-ja kulttuurilautakunta. Siellä pääsisin tekemään parempaa huomista ja Oulua lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Mutta sinne en päässyt, mikä suuresti harmittaa.

Minulle esitettiin tasa-arvotoimikunnan jäsenen paikkaa sekä Oulun veden varajäsenen paikkaa. Ilolla ja kiitollisuudella otan paikat vastaan. Tuntuu aika mahtavalta saada kaksi paikkaa ja päästä tekemään merkityksellistä työtä. 

Meinasin toiveita kysellessä ilmoittaa, että mulle kelpaa kaikki. Kunhan vaan pääsen oppimaan ja tekemään. 

Tuntuu, etten pysy edes perässä tässä kaikessa. On tulossa paljon kaikkea mahtavaa ja opittavaa. Uskomatonta tuntea, että musta onkin hyötyä tässä maailmassa vaikka täyteen työkykyyn en ylläkään, vielä.

Kesäkuun puolessa välissä tulossa mm. Keskusta nuorten kesäpäivät ja niitä odotan jännittäen kovalla innolla. Samalla pieni pelko, selviänkö viikonlopun kivutta. Jarrutella tässä saa ja välillä intoa saa ihan urakalla laskea. Voi olla, että kesäpäivien jälkeen mua ei pidättele mikään. 

On tää mahtavaa! 💖 Suuri kiitos Kame ja Matias, kun vetäsitte mut tähän rytinällä ja ootte kokoajan mun tukena ja apuna 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti