perjantai 2. kesäkuuta 2017

Pitäis muistaa hoitaa itseäkin

Kun lapsi sairastuu tai alkaa edes vähän räkä valua, lisään c-vitamiiniä ja alan tarkkailemaan oireita. Selkeiden oireiden perusteella annan homeopaattista. Lapsen kopsauttaessa pään tai saadessa haavan annan heti Arnicaa, jota vauriot jää pieneksi. Eikä meillä tästä syystä kuhmuja ole ollutkaan ja mustelmatkin jääneet pieniksi.
 
Itsellä alkoi sunnuntai kova kurkkukipu. Samantien aloitin inkiväri-sitruuna-hunaja juoman. Se ei tehny mitään, joten lopetin sen ja sehä pukkas päälle kunnon flunssan. Ajattelin jo siitepölyallergiaksi, mutta ehei. Oon sitten ottanu särkylääkettä ja syöny herkkuja, todella hyvin parantaa. Mummu totes puhelimessa, kun kuuli mun äänen ja että 38 kuumetta, että oot varmaan ottanu kaikki maailman rohdot. Tuli varmaan hetken hiljaisuus. "En oo ehtiny ees miettiä, kun kaikki energia menee lapsiin."

Voi apua, sanon minä! Olisin varmaan jo kunnossa, kun olisin pienen hetken antanut homeopatialle ja etsinyt sen sopivan aineen. Enkä vetäny vaan särkylääkettä. Mutta eihän sitä itseä kannata miettiä.
 
Yks päivä Peetu oli tarhan jälkeen tosi väsyny ja pötkötteli vaan. Kyselin onko väsyny tai huono olo ja ei mikään kuulemma ollut. Lopulta nukahti mun syliin kuumana. Heräs hetken päästä kuumeessa ja korvakivussa. Annoin samantien homeopaattista, millä aikoinaan Peetun yhen pahan korvatulehduksen oon parantanut. Illan mittaan joi vettä jossa oli ainetta. Mentiin nukkumaan ja pari tuntia lääkkeen ekasta annosta heräs ja kuume oli alkanu laskemaan. Hetken mietin, että apua mikä yö, kun kaikki oli huonosti. Mutta sitten yhtäkkiä ei mitään, kuume oli poissa eikä ollu enää korva kipiä. Aamulla täysin normaali lapsi. Aivan uskomatonta. Siitä nyt pari viikkoa eikä ole uusinut.
 
Että ehkä se kannatais itelläkin jotain ottaa, muutakuin Buranaa ja Panadolia. Tää flunssa vetää kyllä aivan täysiä mua ja oikein hävettää, miten voi olla niin kamala olo. Että ehkä niillä miehilläkin vaan välillä on poikkeuksellisen paha olla flunssassa. Tai sitten se manflu on tämmönen, että heti vaan kaikki voimat pois.

Hyvää Yötä!

PS. Meillä puettiin tänää ulos toppapuku, ihanaa kesäkuuta!

1 kommentti:

  1. Tuo on totta, että kaikki muut( lapset/koirat yms) sitä hoitaa kunnolla, ja sitten itse on kipeänä pitkään, kun ei vain malta tai muista ottaa lääkettä ja levähtää. Tuo homeopaattinen kyllä vaikuttaa ihmeaineelle! Onneksi Peetulla parani ja sulla taitaa kans jo olla parempi olo? :)

    VastaaPoista