lauantai 17. kesäkuuta 2017

Suuria askelia

Nyt on menty hurjasti eteenpäin ja mun mukavuus alueen ulkopuolelle rytinälle. Oon vältäny uimahalleja sitten ala-asteen. Kahdesta syystä: bakteerit ja epävarmuus omasta kropasta. Ajatuskin uimahallista, kylpylästä tai vesipuistoista on ollut ahdistava. Lapset siis ei ole uineet kuin luonnonvesissä ja tästä oon tuntenu huonoa omatuntoa. 

Lilialla alko maanantaina uimakoulu ja tiistaina siinä katsellessa mietin, että uskaltaisko tuonne. Samalla Peetu alkoi puhumaan, että haluaa kans uimaan. Ja niin me torstaina mentiin koko perheellä uimaan.



Olin miettiny paljon, miksi en todellakaan voi mennä lasten kans uimaan. Kuinka ne lähtee juoksemaan liukkaalla kaakelilla ja aivot menee solmuun jo siitä. Mutta se menikin yllättävän helposti. Ja luontevasti. Eikä mitään kiusaantunutta oloa. Ja vedessä olo oli ihanaa. Lapset oli aivan tohkeissaan. 

Innostuin, ylläri, uimaan ja jumppaamaan siellä. Ja toki lapsia piti kannatella välillä. Ja yhtäkkiä se alko tuntumaan niskassa, hartioissa ja päässä. Loppu päivä menikin sitten levossa. 

Tätä ei silti jätetä nyt ainut kertaiseksi vaan keskustelen fysioterapeutin kans, miten voisin toimia toisin, että välttyisin kivulta. 

Ellei nyt joku meistä saanu jottai pöpöä tai jalkasientä sieltä matkaan. Sen kerran kun kävin Espanjassa vesipuistossa, niin sain sieltä jonkun kunnon flunssapöpön.

Toinen edistys oli bikinien osto tälle kropalle. Oimutsimutsin blogi postaus sai mut lähtemään changeen ettimään bikinejä. Olin ajatellu ostaa alesta jotkut kympin bikinit Espanjaan mukaan. Suomessa en oo ajatellut bikineissä esiintyä. 



Sovituskopissa valaistus on kaikkea muuta kuin imarteleva. Mutta wau mitä bikinejä sieltä löyty.






Tämmöset lähti matkaan. Tuo alaosa on huikee. Sen voi laittaa hameeksi tai nostaa korkeaksi mahan päälle ryttyyn. Ja näistä sai -40% oimutsimutsin alekoodilla. Sunnuntaihin voimassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti