sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Upea konsertti ja hyvää ruokaa

Äitienpäivän kunniaksi äitini oli ostanut meille liput Oululaisen TT Big Bandin 10-vuotis konserttiin Valveelle. Minä, siskoni, äitini sekä mummuni päästiin kuuntelemaan aivan mahtavaa musiikkia.
 
Bändi koostuu noin 20 aktiivisesta musiikin harrastajasta. Mukana on myös musiikin ammattiopiskelijoita ja opettajia. Saksofonit, trumbetit, pasuunat, koskettimet, kitara, basso, rummut sekä laulajat muodostaa aivan huikean porukan ja nautinto heitä kuunnellessa on suuri.
 
Kuvat ja videot on otettu väliajan jälkeen, kun kysyin luvan kuvaukseen.

 
 





 
 

 
 
 
 
 
 
Kattokaa tää, jos ette muita!   
 


 
Konsertin jälkeen mentiin paljon kehuttuun Cafe Pihaan syömään. Äiti oli varannut pöydän meille sinne ja hyvä, koska oli aika täyttä. Paikka on mahtava. Löytyy etupiha ja takapiha. Osa kahvilaa/ravintolaa on kerrostalon sisäpihalla. Aivan ihana paikka. Ruokina löytyi salaatteja, vohveleita suolasina sekä burgereita. Gluteenittomana ja vegaanisena löytyi paljon vaihtoehtoja. Löytyy myös erikoiskahvit, ihania herkkuja sekä viinejä. Kahvina reilun kaupan Mundo.
 
 
 
 
 
Otettin siskon kanssa gluteenittomat burgerit, toinen liha ja toinen kana. Ja laitettiin puoliksi ja yllätykseksi liha voitti. Äiti söi kana-vuohenjuusto vohvelin ja mummu ceasar salaatin. Jälkkäriksi otettiin aiva ihania suklaapalloja. Ei osattu valita, joten otettiin kaikkia makuja. Vadelma, appelsiini, minttu ja pähkinä. Appelsiini oli ylivoimaisesti paras. Ne oli niin täydellisiä, että puolikas pallo oli oikein sopivasti eli sopii jaettaviksi. Sain itse vielä näistä loput äitienpäivä aamupalalle.
 

 
 
Ja mikä parasta, pitkästä aikaa sain lähteä kotiin ilman mahakipua. Lähes kaikista ravintoloista lähden mahakivun kanssa vaikka pyydän gluteenittoman. Salaatti on monessa paikassa mulle se varmin valinta, mutta esim. Amarillon jotkut dipit/mausteet laukasee kovan pääkivun sekä mahakivun.

 
Kovasti koitettiin ottaa siskoni kanssa hyvää yhteiskuvaa ja homma näytti tältä :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti