keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Synttäripaniikkia, ei kait


Peetu täyttää ihan justiin kaks! Oon tässä aika lunkisti ottanu, kun ei mitkään suuret kemut oo tiedossa. Ne lähimmät ja tärkeimmät vaan. Peetullakaan suuria toiveita ei ole. Tässä kauppalistaa miettiessä aloin kuitenki miettimään pitäskö tehä silti vielä sitä ja tätä ja tuota.


Juhlitaan kaks päivää, joten kyllähän siihen kuitenki saa vähä tarjottavaa leipasta. Haasteita otin jo, kun päätin taas kokeilla sitä perinteistä kermakakkua, mikä ei oo mun juttu ollenkaan. Mutta haluan oppia sen!

Saapa nähä mitä tullee. Lilialle iski la-su välisenä yönä kuume ja kurkunpääntulehdus yskä, en tiiä onko siellä tulehdusta, mutta kamalan kuulonen yskä. Kuume huidellu neljääkymppiä ja saanu repeatilla pyörittää lastenohjelmia, että malttais levähtää. Eilen oli ennää lämpöä, mutta yskii ja nyt alko räkä valumaan, niin edelleen kotona sairastellaan. Ja jännätään päästäänkö huomenna Titi-Nalle -konserttiin ja miten synttäreiden käy. Toivottavasti sankari ei sairastu!

Sairastuvalla suunnittelu ja siivous jatkuu…


2 kommenttia:

  1. Ihana toi sun suunnittelulappu!
    Täällä toinen joka käyttää käsinkirjoitettuja muistilappuja eikä mitään kaavioita koneella! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paperille ne pittää kirjotella :) Kauppalistanki mielellään tekisin paperille eka ja sit puhelimeen, mut puhelimen ShopShop sovellus on niin hyvä, että oon siirtyny siihen. Muuten listat on <3

      Poista