lauantai 9. huhtikuuta 2016

Maaliskuu


 Meijän maaliskuu oli täynnä menoa. Mitä nyt kipujen ja väsymyksen kans pysty. Synttäreitä usiampia.


Palmusunnuntaina lähdettiin ystäväperheen kanssa ulkoilemaan ja lopulta päädyttiin Vaarilan pihaan makkaranpaistoon ja mäenlaskuun. Tuuli oli niin kova, että meren rannassa jääty. Vaarilan piha on suojaisa ja siinä pysty tuntemaan jopa auringon lämmittävät säteet.



Tänä vuonna Lilia pääsi eka kerran virpomaan. Virvottavaksi pääsi isoisovanhemmat ja isovanhemmat. Naapurit ei ollu kotona. Vaarilaan mennessä Lilia ilmotti, ettei ennää halua virpoa. Peetu ei antanu laittaa pisamia ja huivikin saatiin just ja just. Peetu lämpes tälle ajatukselle vähän hitaasti ja maanantai aamuna oli löytäny kajalin. "Äiti Peetuu piirtää!" kuulu aamulla ja Peetulla oli komia piirros poskessa, kissan viikset. 




Villen synttäreitä juhlittiin kans pääsiäisen aikoihin. Aamupalalle tein kinderkakun överi koristeilla. Synttärikahveille tein pitkään toivomansa banaani-mansikka täytekakun. Kermakakut ei oo mun juttu ollenkaan ja pursotukset oli aivan kamalat. Mutta oli se hyvvää! Uusiksi tehtävä ja treenattava niitä kermapursotuksia. No kakkuhan sitten lopulta pääty keittiön lattialle, kun avasin jääkaapinoven. Olin laittanu sen sinne hieman huonosti ja hienosti hujahti väärin päin. Ville ehti peräti palan toivekakkuaan syömään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti