perjantai 9. syyskuuta 2016

Pomp De luxin syksy 2016

Pomp de Luxin syys-talvi mallisto julkaistiin 25.8. ja pidin heti lauantaina 27.8. kutsut meillä. Kovat oli odotukset, kun näin sneakpeakkejä, että kerranki olis tulossa pojille mua miellyttäviä vaatteita. Eikä kyllä tarvinu pettyä. 

Ihanien vaatteiden lisäksi tarjolla oli tacosalaattia (tacosipsit unohtu kaappiin), hedelmäsalaattia suklaadipillä, pätkiskakkua purkeissa ja tuplasuklaa muffinsseja. Ja noi pätkisherkuthan oli täydellisiä ja niiden ohje löytyy pari postausta taaempaa. Suosittelen kokeilemaan!








Peetu tarvi paitoja ja niitä löytyi. Olisin voinu ottaa noita kaikkia kaikissa eriväreissä, niin kivoja. Vähän pelotti, että on telttoja Peetulle, mutta hyvältä näytti ainakin yks mitä antoi sovittaa. Luotan että muutkin istuu. Kuivaksi tässä opetellessa on muutamaaan kertaan Peetulta loppunu bokserit ja kaupasta tosi kiven alla kivat pienet boxerit. Ollaan siis lainattu Lilian pompin bokserimallin housuja ja ne on ollu täydellisiä, myös pojalle. Nyt siis tilasin Peetulle heti usiammat, kun on niin ihania. Sukkikset on tyttöjen puolelta, kalsareita vissiin pitäs pojilla käyttää, no ei ne mahu leggareiden alle eli sukkikset käytössä myös Peetulla.



Lilialle ei pitäny tilata muuta kuin sukkiksia ja pikkareita. Mutta nuo paidat oli niin ihania. Aattelin, että no yks, mutta hups niitä tuli kolme! Sukkikset on aivan ihania ja pysyny tosi hyvinä, niin niitä otin useammat. Hain kaapista Gugguun syksyn värejä ja mallailin ja mätsäs! Ja nuo rusetit <3



Topat aikoin tänä vuonna ostaa Mololta, mutta kuosit oli pettymys. Sitten kun näin, että Pompilla on karvahuput, niin ei tarvinu miettiä. Kestävyys viime vuonna ainakin oli aivan huippua, myin talven jälkeen uudenveroisena Lilian puvun pois. Ja se oli ollu joka päivä päiväkodissakin päällä. Vesipilari on 10 000 eli ei tarvii miettiä kastuuko lapsi. Ja kun mun kriteerit oli puvuilla, ei tummia eikä yks värisiä, niin näähän on niinku täydelliset. Alkutalveen siis nää ja vuoden vaihteen alesta sitten Molot tai kirppikseltä, jos löytys jotkut ihanat kuosit. Toppatakeiksi kovasti harkinnassa Gugguun takit <3

Pomp de Lux oli ottanut nyt kokeiluun merinovillan ja siitä oli saatavilla kypärälakit sekä body+housut. Otettiin kypärälakit testiin, Lilia ainakin tykkäs sovittaessa. Sormikkaissa oli vaan 20% villaa, mutta oli niin ihanan tuntoiset.






Mun silmään mätsää oikein hyvin Gugguun syksyn raspberryn ja Rosan kans nämä rusetit <3


Pomp de Luxin vaatteet löytyy netistä, mutta tilatkaa edustajalta aina. Edustajat löydätte mm facebookista esim Pompdelux-Oulu, löytyy Oulun alueen. Tilaamalla edustajalta työllistät suomalaista, saadaan veroja Suomeen, saat edullisemmat postikulut (yli 200€ ilmaset) sekä vielä pompin ison kassin. Mutta kantsii kyllä pittää kutsut, niin pääsee aivan livenä hiplaan ihanuuksia ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä sukkahousut on ok pojallekin kouluun menoon asti. Meillä poika tykkäsi käyttää sukkahousuja. Siinä vähän ennen kouluikää totesin, että nyt alkaisi olla aika luopua sukkahousuista. Poika sitten kysyi, että miksei pojat saa käyttää sukahousuja? Totesin siihen "no kun ne nyt vaan on tyttöjen vaatteita". Ei siihen helppo mitään järkevää vastausta ollut antaa, miksi poikien pitäisi käyttää paljon huonommin istuvia vaatteita kuin tyttöjen. Eikä siitäkään paljon iloa ole, että nilkassa on kalsarit ja sukat päällekkäin puristamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja anteeks, etten oo vastannu. Inhoon oikeesti noita tyttöjen ja poikien juttuja. Muistan kyllä itse kuinka jossakin vaiheessa itsekkin siirryin kalsarit+sukat systeemiin, koska sukkikset oli nolot. Sukkikset on vaan niin kätevät. Tällä hetkellä vaan meidän neiti ei suostu käyttämään yhdistelmää sukkikset + leggarit/housut vaan se on jokotai. Mitenhän tuo talven selviää...

      Poista