lauantai 12. syyskuuta 2015

Pomp de Lux aw2015

Viikko sitten pidin neljännet Pomp de Lux -kutsuni. Ensimmäistä kertaa pidin ne meillä kotona, kun nyt vihdoin on tilaa. Aikaisemmin ollaan kutsuiltu Vaarilassa. Pompin vaatteet ei säväytä mua kuvastosta enkä ruukaa sitä paljon selailla etukäteen. Monesti myös jotkut tietyt on loppu jo kutsujen aikaan, joten senki vuoksi parempi, ettei etukäteen ihastu mihinkään.




Pompin tyttöjen vaatteet on jotakin aivan ihanaa ja Lilian mekot ja takit on suurinosa on sieltä. Nytkin luotin, että toppatakki ja syksyn mekot saadaan pompilta sekä ihania pussihousuja. Poikien vaatteet ei tunnu sopivan Peetulle ollenkaan. Peetu on niin Gugguu poika.




Tyttöjen toppatakki ei näyttäny kuvissa ollenkaa hyvältä, mutta päälle sovittaessa mustana olikin hyvä. 92 koko oli kuitenki todella reilu, joten kokeiltiin viime talven toppatakkia joka olikin oikein sopiva. Kerran jo myynnissäkin takki ollu, hyvä etten myyny halvalla eteenpäin. Hyvä näin, koska tykkäsin viime vuoden takista paljon enemmän kuin tästä uudesta. Mekoista vain yksi kelpas mulle ja annoin Lilian valita siitä värin, tumman sinisen halus. Uudet pussihousut löyty, rohkeella kukkakuosilla. Paitoja oli paljon ihania, mutta niitä ei nyt tarvittu ja haluan tilata Gugguulta pari ph paitaa.

Lilian toppapuku oli täysi arvoitus, mutta pompin puku säväytti sen verran, että laitettiin se tilaukseen. Heidän puvussa on todella hyvät ominaisuudet  (mm. vesipilari 10 000mm) ja kestävää ja lämmintä. Oon todella tarkka ulkovaatteista ja maksan ominaisuuksista. Viime keväänä "salaa" syynäsin Lilian tarhakaverin pompin toppapuvun, koska halusin nähdä miten kestäny. Se puku oli koko talven käytössä eikä aluksi sitä lunta oikein ollu ja en löytäny siitä käytönjälkiä. Nyt aloin miettimään, että apua jos ne onki vaihtanu puvun samanlaiseen uuteen kesken talven :D. Paljon pukuja kehuttu ja edullisen hinnan vuoksi, lähdin mielellään kokeilemaan. 

Testaukseen lähti myös microfleece välipuku Lilialle. Meillä on aina ollu villaa välissä enkä nuista fleeceistä oo tajunnu. Lilian villapuku siirtyy Peetulle, joten Lilialle tarvi uutta. Edustajan kehumana lähdin tuota testaamaan ja katsotaan toimiiko niinkuin villa. Voihan se olla, että se uusi villapukukin Lilialla talven myötä hankitaan.




Sukkiksia, collari, hiuspaketti ja mulle huivi lähti vielä tilaukseen. Peetulle löyty vain toppatakki. Oon nykyään tosi tarkka ja ostan vaan ne vaatteet, jotka oikeesti miellyttää kaikilta osin. Paljon jäi ihanuuksia, mitä Lilialle olisin voinu ostaa. Varmasti vielä myöhemmin tilaan jotakin paitoja. Kannattaa ihmeessä lähtee livenä tsekkaamaan pompin vaatteet. Pääsee tunnustelemaan ne ihanat matskut. Paljon vois ostaa vaan tuntuman perusteella.

Tykkään itse pitkää kutsut, että pääsen leipomaan ihania kakkuja. Tykkään myös että meille tulee vieraita ja ompahan syy siivota kunnolla. Vaikka oli tosi raskaita ja kipeitä päiviä ja viikkoja takana, odotin kutsuja kovasti. Läheiset kyseli, että eikö pitäs perua ja jaksanko. Mutta laskin kaiken kahdelle päivää ja tiesin saavani päivästä paljon.




Suolasena meillä oli tarjolla hunajakana salaattia mansikoilla, melonilla sekä fetajuustolla. Kasvis- ja tonnikalapiirakat. Makeiksi lähdin kokeilemaan ihan uusia tuttavuuksia. Maidoton mansikkakakku sekä pätkiskakku. Molemmat aika omia variaatioita enkä sen vuoksi vielä reseptejä voi laittaa. En tiedä oliko koostumuksissa vikaa vai liia lämmintä talo vai molempia, kun molemmat kakut levis. Mutta maut oli hyvät ja todellakin testaan uusiksi, että saan tännekki joskus teille reseptit.






Iltaa jatkettiin vielä Sonjan ja Nooran kanssa. Oli ihanaa nähdä ilman yhtään lasta ja rauhassa. Liian lyhyeksi vaan jäi ilta, mutta ihan hyvä oli päästä ajoissa nukkumaankin. Lilia lähti Mamman mukana Vaarilaan ja Ville ja Peetu oli Villen vanhemmilla. Kotiutuivat kuitenkin yöllä kahdelta, kun tissi-ikävä kävi liian suureksi.

Ihana päivä ja ilta oli <3 Kiitos edustajalle sekä ihanille vieraille ja ystäville! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti