maanantai 28. syyskuuta 2015

Lasten syksyn ihanuuksia


Vihdoin pääsen teille tämän postauksen julkasemaan. Tässä muutamia lasten uusia vaatteita syksylle. Tuntuu, että jokainen merkki julkasee ihanaakin ihanempia vaatteita ja saa tarkkaan miettiä mitä tarvitaan.  Viininpunainen, petrooli, armeijan vihree ja sinapin keltainen on mun syksyn lemppari värit. Ja niillä pitkälti mennään.

Zara







Tykkään käyttää Peetulla jumpsuittia, mutta oikeanlaisen löytyminen on aina projekti. Hyväksi havaittu Mini Rodinin harmaa panda jumpsuit alko kinnaamaan niska-haara mitasta, joten se jouti myydä eteenpäin. Lähin testaamaan Mainion jumpsuittia ja ihastuin. Just sopivan ohkanen, että toimii myös toppapuvun alla ja värit on herkut. Mainio on myös suomalainen!




Välikausi takit löyty Mololta. Ensikosketus merkkiin ja ollaan tykätty. Takkien alle mahtuu myös popin windfleece eli pärjää kylmemmilläkin. Ja meillä ei oo sadetakkeja erikseen.
Kumppareiksi lähin testeemaan paljon kehuttuja Crocsin saappaita ja syystä on kehutut. Ihanan kevyet. Harmi, kun Peetulle ei ollu vielä kokoja.


H&M yllätti ihanilla paidoilla. Nää on yhet lemppareista. Rusettipaidassa juuri oikea keltasen sävy ja on kuulkaa herkku Gugguun burgundin kanssa. Vaaleenpunaisessa paidassa on pupuja ja oravia viininpunaisella sävyllä ja helmassa pitsi.


Gugguun syksyn malliston ekat ihanuudet on tässä. Armya ja burgundia. Peetulle pari unisex phpaitaa, Lilialle ballerina tunika ja leggarit. Täydennystä on myös tullut; molemmille burgundit pantsit, Peetulle army-mustat leggarit ja Lilialle burgundy-aprikoosi leggarit. Nää värit on aivan herkut ja voisin täyttää vaatekaapin näillä. Kevään koralli ja minttu sopii näiden kans tosi hyvin sekä tietty beige. Ja se sinapin keltainen, kun sitä vaan jostain löytäis. 30.9. tulee drop2 ja sieltä tulee Lilialle pari ballerina phpaitaa. Jaa mitähän muuta...



Gugguulta tuli syksyksi merinovilla pipot ja tottakait lapsille lämmintä päähän. Peetun pipo ehti loppua nokan eestä, joten se tullee vähän jälkijunassa. Kuvissa kokeilussa Jannan pipo. Lilialla Apricot XL ja Peetulle tullee Army L.
Kuvissa Lilialla päällä tuo heman ihana eläinpitsi paita sekä Pomp de Luxin housut. Nuo housut oon ostanu ekoilta kutsuiltani eli pari vuotta sitten. Koko on 86 ja hienosti vielä mennee eikä käytön jälkiä näy.
Peetulla päällä Guggun burgundi unisex ph ja Zaran camo housut.





Tälle syksyä lähti kokeiluun myös Vimma. Vimman kultaletti leggarit ja rakastuin! Ja Vimmakin on suomalainen. Suositaan nyt Suomalaista urakalla ja ostetaan Suomalaisilta jälleenmyyjiltä/edustajilta, että saadaan meille Suomeen tuloja.




Pomp de Lux




Microfleece ja toppapuku testiin. Ja Gugguun aprikoosi merinovilla kirsikkana.




Pompin ruusucollege ja Gugguun burgundy-aprikoosit, aikas ihanat yhdessä.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti