maanantai 16. helmikuuta 2015

Gugguuta ja Mini Rodinia

Peetulla alko käymään pieneksi Polarn o Pyretin jumpsuit, mikä oli muun aivan lemppari. Tosi ihana, kun sopivan ohkanen ja hyvin istuva. Pysty käyttämään jo vaikka oli iso, kun resoreita pysty kääntämään. Koko 68 meni meillä 62-74 vaatteita käyttäessä. Ja tietenkin tuo 68 oli isoin koko, niin piti alkaa toisen merkin jumpsuitin metsästykseen.



Peetu noin 3kk ja 8kk. Todella hyvä ja pitkä ikänen jumpsuit <3

Halusin yhtä ohkasen, että mennee hyvin puvun alle ja laadukkaan, että pyssyy hyvänä vaikka käyttäis kokoajan. Gugguun jumpsuit on ihana, mutta tykkään enempi että se on semmonen kevät/kesä/syksyn ulkoilu jumpsuit. Ei oikein tunnu hyvältä puvun alla. 

Mini Rodinilta löyty monta vaihtoehtoa ja annoi Villen valita, ite kun en osannu päättää ja Ville ei oikein osasta innostunu. Samalla ostin iha ekan Mini Rodinin vaatteen! 






Todella pitkään oon niihin tutustunu ja katellu, mutta ei ollu vielä oikein kuosit kolahtanu tai sitten hintaa ollu sen verran, että ei oo kuosi ollu tarpeeksi ihana. Mutta on muutamia, mitä käyn kyttäilemässä fbkirppiksiltä. Pinkki ja keltanen lumileo on ihana muunmuassa! Ja nyt picohaalaria kovasti harkitten Peetulle.

Kauan odotettu Gugguun keväänmalliston eka droppi tuli ja olin siellä 27 000 joukossa shoppaamassa heti klo 12 ja 12:04 oli vaatteet maksettu. Edellisen illan selasin kuvaston varmaan 50 kertaa miettien värejä ja mitä otan ja mitä kokoa ja mitä väriä vielä kerran. Ja värit oli paljon ihanammat livenä, kun ne lopulta saapu!

Lilia valkkas itelleen mintun hupparin paketin aukastua. Hups, ois vissiin pitäny kysyä ennen tilaamista minkä neiti haluaa. Sovitettiin sitten ensin Peetun vaatteet Lilialle ja hienosti 86 huppari ja baggyt meni, eikä ees näyttäny pieniltä.




Sitten ne Lilian omat ja tykkäs kyllä niistäkin. Kokoajan haluais ihanan hupparin päälle ja on ihanat vaatteet. Koralli ja Nude näyttää niin ihanilta yhdessä ja tuo nude oli tuhat kertaa ihanampi mitä osasin edes ajatella. Tuli nyt hieman valinann vaikeutta niihin trikoovaatteisiin.














Kiitti vaan Gugguug tytöt, kun laitoitte näin ihania värejä! Ja liian monta ihanaa vaatetta ja kun haluaisin kaikissa väreissä, ei oo ollenkaan reilua. Syksyn vaatteet ei ollenkaan iskeny näin. Jos voittasin lotossa, niin tietäsin kyllä mitä tekisin parilla tonnilla.

P.S. Lilialla on Duplot käsikoruina kokoajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti