torstai 16. kesäkuuta 2016

Ihana Oulu ❤️

Yks kesän suunnitelluista jutuista suoritettu, Vauhtipuistossa käyty. Ville oli ehkä eniten tohkeissaan. Peetu yllätti ja lähti iskän kans lähes kaikkiin. Vuoristoradassa kävi kolmesti kokeilemassa penkkiä ja aina viime tingassa pois. Lokari autoihin olis pitäny päästä, mutta kypärää ei suostunu pitämään päässä. Lilia ei halunnu mihinkään ennen kuin Eepi tuli mukaan. Kiljuen juoksivat toisia halaamaan ja sitten lähdettiin juoksu jalkaa laitteesta laitteeseen. Kesken leppisajelun Eepi otti Lilian kainaloon ja anto pusun poskelle. Voi rakkaat ihanuudet <3

Kotona ilma tuntu viileältä ja puettiin lapsille sukkikset collareiden alle ja pitkähihasten päälle huppari ja college. Autoon vielä matkaan takit ja ulkohousut. Pian saatiin onneks alkaa vähentämään, kun vauhtipuistossa porottikin aurinko mahtavasti. Aivan loistava ilma.

Porukkaa oli sopivasti, ei kauheita jonottamisia ja muutamassa laitteessa sai lapset rauhassa pyöriä putkeen usiamman kerran. Suosittelen kyllä vauhtipuistoa, varsinki pienten kanssa. Moneen laitteeseen on pituus raja 110, mutta vanhempien kanssa niihin pääsee. Mönkkärit ainoat vissiin mihin ei pääse kuin yli 6vuotiaat.















Vauhtipuiston jälkeen ajettiin Nallikariin. Rakastuin! Ei käyty viime kesänä siellä kuin autolla ajellen ja olin aivan yllättyny. Ihan kuin ulkomailla, niillä vähillä mailla missä oon käyny. Aivan ihana! Syötiin jätskit, Peetukin sinnillä haluaa oppia tykkäämään jätskistä. Ja käytiin kokeilemassa vettä. Lilia oli menossa jo uimaan, kun näki muutaman ihmisen uimassa. Heti kun ilmat lämpenee, niin suunnataan nalskuun uusiks. 


















Kyllä täällä Oulun seudulla kelpaa lomaa viettää. Meillä vielä paljon kohteita täällä käymättä. Mitä sitä kauemmas, kun lähellä on kaikkea mahtavaa.

P.S. Hiekkaa löyty lapsilta kengistä kilo ja housuista toiset, varsinkin Lilialta kuten kuvien perusteella huomaa!

1 kommentti:

  1. Pitäis kyllä meilläkin käydä kun niin moni nyt on suositellut. En oo itekkään tainnut ikinä käydä! Ei tuu varmaan kauemmaskaan tänä kesänä lähdettyä.

    VastaaPoista